OCASO t'ofereix una assegurança pensada en exclusiva per a la dona d'avui, que et dóna la tranquil•litat de saber-te protegida en el treball i a casa teva.

Amb unes innovadores cobertures que incorporen una indemnització en cas de tumor maligne de mama, així com la prestació de serveis d'estètica i assessorament i ajuda en cas de qualsevol tractament oncològic.

Amb una bonificació creixent per no sinistralitat, és una assegurança que et garanteix viure tranquil•la i gaudir de la vida, de la mà del sol d’OCASO.

Garanties

Garanties bàsiques

Bàsiques
Bàsiques
Defunció per accident prestació immediata Invalidesa permanent per accident prestació immediata Assistència en cas de tractament oncològic Assessorament i Gestió en Successions Bonificació per no-sinistralitat (10% 3r. any i 20% 4t. i successius)

Garanties opcionals

Cobertures opcionals
Cobertures opcionals
Invalidesa temporal segons barem amb franquícia de 7 dies per accident Invalidesa temporal segons barem amb franquícia de 7 dies per malaltia Despeses d'assistència sanitària en cas d'accident Despeses d'assistència en viatge. Despeses de cirurgia estètica en cas d'accident Subsidi diari en cas d'hospitalització per accident Subsidi diari en cas d'hospitalització per malaltia Indemnització addicional per defunció o invalidesa permanent per accident de circulació Indemnització per defunció simultània en accident Indemnització en cas de càncer de mama Indemnització en cas de defunció del cònjuge per accident Indemnització addicional per defunció i invalidesa per accident a la llar

Calculi el seu preu

Contracti Online