Ocaso Accidents Express: Un nou concepte d'assegurança d'accidents que amb una petita quota us dóna la tranquil·litat de saber que rebreu la resposta que necessiteu en el moment adequat.

Un pla amb totes les garanties de les assegurances habituals que suma les característiques d'un servei dedicat exclusivament als seus clients.

En cas de defunció o invalidesa podreu gaudir d'una renda trimestral durant deu anys. I si l'accident té lloc durant un viatge, Ocaso us garanteix la cobertura de les despeses que es generin a causa d'aquesta circumstància.

A més a més, si ho desitgeu, Ocaso Accidents Express també us protegeix en cas d'invalidesa temporal, i us indemnitzarà diàriament en cas d'hospitalització per accident o per les despeses que es generin si necessiteu assistència medicofarmacèutica.

Garanties

Garanties bàsiques

Bàsiques
Bàsiques
Defunció per accident prestació immediata Defunció per accident prestació diferida Invalidesa permanent per accident prestació immediata Invalidesa permanent per accident prestació diferida Assessorament i Gestió en Successions Despeses d'assistència en viatge Defunció per infart de miocardi per accident laboral

Garanties opcionals

Cobertures opcionals
Cobertures opcionals
Invalidesa temporal segons barem amb franquícia de 7 dies per accident Despeses d'assistència sanitària en cas d'accident Subsidi diari en cas d'hospitalització per accident

Calculi el seu preu

Contracti Online