Què és l'assegurança de comerç?

Estar a càrrec d'un comerç implica moltes responsabilitats i despeses econòmiques. Perquè tot el seu esforç no es vegi amenaçat per cap risc, s'han ideat les assegurances de comerç, pensades per protegir tant l'establiment com les existències, el mobiliari i la maquinària que aquest conté.

Per què cal contractar una assegurança de comerç?

Segons la Memòria Social de l'Assegurança de la UNESPA, en una hora es poden produir al voltant de 84 sinistres en comerços i empreses, la qual cosa els suposa una despesa d'uns 181.730 €.

Els riscos que més preocupen els empresaris a l'hora de protegir el seu negoci són els robatoris, els incendis o els danys ocasionats per l'aigua. Tots estan coberts per una assegurança multirisc de comerç que els proporcionarà la tranquil•litat de saber que els seus efectes se solucionaran ràpidament i amb eficàcia.

Quines assegurances de comerç oferim?

Perquè no s'hagi de preocupar de tots els accidents que es poden produir dins del seu comerç, Ocaso li ofereix:

  • Ocaso Comerç Plus, una assegurança orientada a tot tipus de comerços, perquè vostè només s'hagi de preocupar de l'èxit del seu negoci.
  • Les oficines tenen característiques pròpies respecte d'un altre tipus de negoci, i per això han d'assegurar riscos diferents. Per a totes les oficines, Ocaso ofereix Ocaso Comerç Plus Oficines.
  • Ocaso Comerç Plus Hostals i Cases Rurals és una assegurança orientada a tots aquells petits comerços que actuen de cara al públic en l'àmbit del turisme.
  • Ocaso Comerç Plus Farmàcies s'encarregarà de protegir les receptes i els medicaments que tingui en la seva farmàcia.

Permeti'ns fer-li un regal