Ocaso va començar a realitzar el servei de decessos en el moment de la seva fundació, el 1920. Des d'aquell dia, hem aconseguit un nivell d'experiència que ens permet oferir el millor servei als clients, amb una xarxa d'assistència que cobreix tot el territori nacional. 

Què és l'assegurança de decessos?

Actualment es tracta d' una assegurança multirisc en la qual, més enllà de la garantia principal, que segueix sent donar un servei un cop es produeix la defunció de l'assegurat, es donen molts altres serveis, com poden ser garanties d'assistència mèdica telefònica, serveis dentals, advocat de família i moltes altres.

Per què cal contractar una assegurança de decessos?

Aquesta assegurança li donarà tota la tranquil•litat que necessita davant d'una situació en què ningú es vol trobar. Sigui el moment que sigui, disposarà sempre d'assistència per ajudar-lo en tot el que necessiti, i facilitar els tràmits i les gestions.

A més, l'assegurança de decessos d'Ocaso ara compta amb unes garanties multirisc que el poden ajudar al llarg de la seva vida i la de la seva família. Aquestes garanties i cobertures depenen del tipus d'assegurança que contracti.

Quines assegurances de decessos oferim?

-Ocaso Assistència Familiar Integral és molt més que una assegurança tradicional de decessos, ja que a més de proporcionar les millors garanties bàsiques del mercat, compta amb la flexibilitat imprescindible per adaptar-se a les seves necessitats i les de la seva família.

-Ocaso Or Integral és l'assegurança de decessos més completa, ja que compta amb més garanties i li proporciona seguretat en el dia a dia. És una assegurança que aporta confiança i tranquil•litat a qualsevol professional quan més ho necessita.

- No ens oblidem d'aquelles persones que no van tenir la possibilitat de contractar una assegurança de decessos anteriorment, però que a mesura que s'acosta el moment, volen estar assegurats amb una empresa que els ofereixi la confiança i seguretat que rebran el millor tracte possible. Per a tots ells, l'assegurança Ocaso Assistència a Prima Única Integral és la millor solució.

Comparativa de garanties

Llegenda
Inclosa
Parcialment inclosa
No inclosa
Llegenda
Inclosa
Parcialment inclosa
No inclosa