Què és l'Assegurança de Decessos Ocaso Assistència Familiar Integral?

És una assegurança de decessos flexible i transparent, que aposta per la prima anivellada de forma creixent i permet adaptar el preu de l'assegurança a les possibilitats econòmiques de cada client.

És una pòlissa d'Assistència Familiar que ho té tot i preveu àmpliament els riscos i les necessitats amb què vostè i els membres de la seva família poden trobar-se cada dia.

Quines garanties ofereix?

A més de la tradicional Assistència de Decessos que caracteritza aquesta pòlissa, Ocaso Assistència Familiar Integral ofereix als seus assegurats una Assistència en viatge a Espanya i a l'estranger, garantia que inclou les despeses mèdiques a l'estranger, el trasllat en ambulància en cas d'accident, la repatriació o el trasllat sanitari, el desplaçament d'un familiar juntament amb l'assegurat hospitalitzat i l'assistència a menors d'edat, entre molts d'altres. Si vol obtenir informació més detallada sobre les cobertures incloses, pot llegir-les a les condicions generals.

Així mateix, si vostè contracta aquesta assegurança pot optar, de la mateixa manera, a l'assessorament legal d'un advocat de família, a l'obtenció d'un capital en cas d'accident de mort o invalidesa, i a teleassistència domiciliària temporal limitada al territori espanyol.

Ocaso us ofereix un servei d'Atenció Psicològica permanent 24 hores al dia per al cònjuge, els pares i els fills de l'assegurat mort durant un any des del moment de la defunció.

Quins són els avantatges principals?

 

Assistència a Espanya i a l'estranger

Aquesta pòlissa compta amb una ampliació de la garantia Assistència en Trasllats per a aquells assegurats que desitgin ser inhumats en un lloc diferent a la seva localitat de residència. Per veure en detall les condicions d'aquesta garantia complementària, pot llegir les condicions generals. 

Assistència Mèdica Telefònica

Vostè també pot beneficiar-se de la possibilitat de concertar cites de qualsevol especialitat mèdica de forma preferent i amb un benefici del 25 % de descompte sobre el preu inicial dels serveis professionals sol•licitats. Pot fer clic aquí si desitja obtenir més informació sobre aquesta garantia.

Servei Dental

De la mateixa manera, Ocaso també es preocupa de la seva salut bucodental, i per això ofereix l'accés a clíniques odontològiques seleccionades per la pròpia companyia, juntament amb els beneficis d'una extensa gamma de prestacions gratuïtes i promocions, que s'expliquen detalladament en aquesta pàgina.

Garanties

Garanties bàsiques

Principals
Principals
Assistència Decessos Assistència en trasllat (Nacional i internacional) Assistència en Viatge a Espanya i a l'Estranger Assessorament Legal i Advocat de Família. Teleassistència Domiciliària Temporal. Accidents complementari: accident de mort Accidents complementari: accident d'invalidesa

Garanties opcionals complementàries

Opcionals complementàries
Opcionals complementàries
Atenció Mèdica Telefònica Assistència Residents per a Europa Assistència Residents Mundial
Garanties de Malaltia
Garanties de Malaltia
Subsidi Diari Premi de natalitat