Ocaso Or Integral, és una assegurança destinada a les famílies o professionals autònoms que desitgen tenir una assegurança de decessos d'alt nivell de prestacions i serveis, mes completa i eficaç que les existents actualment al mercat.

Assistència i protecció per a tots els moments de la vida.

  • En cas de malaltia.
  • Per a la vostra salut bucodental.
  • En cas d'accident.
  • Durant els vostres viatges dins d'Espanya o a l'estranger.
  • Per a qualsevol consulta legal.
  • En cas de defunció.

A casa vostra, a la feina, durant els moments de lleure, a la vostra vida... perquè sempre busqueu allò que és millor, Ocaso Or Integral, és la vostra assegurança.

Només amb una trucada, acudirem perquè Vostè no hagi de preocupar-se de res en aquests difícils moments ; quan més es necessita i s'agraeix que una companyia amiga se n'ocupi de tot.

Garanties

Garanties bàsiques

Principals
Principals
Assistència Decessos Assistència en trasllat (Nacional i internacional) Assistència en Viatge a Espanya i a l'Estranger Responsabilitat Civil Familiar Assessorament Legal i Advocat de Família Teleassistència Domiciliària Temporal Accidents complementari: accident de mort Accidents complementari: accident d'invalidesa Atenció Mèdica Telefònica

Garanties opcionals complementàries

Opcionals complementàries
Opcionals complementàries
Assistència Residents per a Europa Assistència Residents Mundial
Garanties de Malaltia
Garanties de Malaltia
Subsidi Diari Incapacitat temporal per accident (ITA) Incapacitat temporal per malaltia (ITM) Assistència sanitària per accident (A)

Calculi el seu preu