Què és l'assegurança de decessos Ocaso Or Integral?

És l'assegurança de decessos més completa i eficaç que es pugui trobar al mercat. Està dirigit a totes aquelles famílies o autònoms que vulguin comptar amb una pòlissa d'alt nivell de prestacions i serveis, que aposta per la prima anivellada de forma creixent i permet adaptar el preu de l'assegurança a les possibilitats econòmiques de cada client.

La prima anivellada ofereix a l'assegurat la tranquil•litat de saber que encara que passin els anys, i fins que es produeixi el sinistre, seguirà pagant una quantitat que s'anirà incrementant molt a poc a poc. Si vol saber més sobre aquest producte, es pot informar aquí.

Quines garanties ofereix?

Les garanties bàsiques cobreixen l'assistència de decessos, l'assistència en viatge a Espanya i a l'estranger, l'assessorament legal per part d'un advocat de família, l'obtenció de capital en cas d'accident per mort o invalidesa, l'assistència en trasllat nacional i internacional i l'atenció mèdica telefònica.

Les garanties complementàries donen la tranquil•litat necessària a la seva família i cobreixen els aspectes fonamentals per als professionals més exigents; les incapacitats temporals per accident o malaltia, la responsabilitat civil familiar, l'assistència sanitària, o l'assistència a residents tant per a Europa com en l'àmbit mundial.

Quins són els avantatges principals?

Assistència Mèdica Telefònica

Amb aquesta garantia tenen a la seva disposició l'assistència telefònica d'un metge les 24 hores del dia, i si això no és suficient, sempre tenen la possibilitat de concertar cites per a consultes mèdiques de qualsevol especialitat de forma preferent i amb almenys un benefici del 25 % de descompte. Si li interessen la resta de serveis relacionats amb aquest tipus de garantia, faci clic aquí.

A més, aquesta garantia té un servei d'Atenció Psicològica permanent de 24 hores al dia per al cònjuge, els pares i els fills de l'assegurat difunt durant un any des del moment de la defunció. Pot obtenir més informació fent clic en aquest enllaç.

Servei Dental

Ocaso es preocupa de la seva salut bucodental, i per això ofereix l'accés a clíniques odontològiques seleccionades per la pròpia companyia, juntament amb els beneficis d'una extensa gamma de prestacions gratuïtes i promocions, que s'expliquen detalladament en aquesta pàgina. Pot obtenir més informació fent clic en aquest enllaç.

Testament en línia

Aquest producte també inclou la garantia del "Testament en línia", amb la qual els clients podran elaborar el seu propi testament de forma més ràpida i còmoda. Si vol accedir a aquest servei, faci clic aquí.

Garanties

Garanties bàsiques

Principals
Principals
Assistència Decessos Assistència en trasllat (Nacional i internacional) Assistència en Viatge a Espanya i a l'Estranger Responsabilitat Civil Familiar Assessorament Legal i Advocat de Família Teleassistència Domiciliària Temporal Accidents complementari: accident de mort Accidents complementari: accident d'invalidesa Atenció Mèdica Telefònica

Garanties opcionals complementàries

Opcionals complementàries
Opcionals complementàries
Assistència Residents per a Europa Assistència Residents Mundial
Garanties de Malaltia
Garanties de Malaltia
Subsidi Diari Incapacitat temporal per accident (ITA) Incapacitat temporal per malaltia (ITM) Assistència sanitària per accident (A)