Què és l'Assegurança Ocaso Llar Confort?

L'assegurança Ocaso Llar Confort és l'assegurança multirisc de la llar de més nivell de la nostra gamma de productes, que ofereix, a més de les garanties habituals d'una bona assegurança multirisc, altres cobertures específiques molt interessants, amb més sumes assegurades. Està dirigida a totes aquelles famílies que desitgen adquirir una pòlissa amb prestacions d'alt nivell .

Quines garanties ofereix?

Ocaso Llar Confort compta amb garanties que cobreixen els danys més freqüents que es produeixen dins de la llar, com ara els incendis, l'aigua, els trencaments, els canvis de pany, els robatoris, els atracaments i els furts.

No obstant això, aquesta pòlissa no només pretén assegurar l'habitatge dels seus clients, sinó que ofereix un altre tipus de garanties que protegeixen els assegurats de situacions com ara l'atracament fora de l'habitatge o l'ús fraudulent de la targeta de crèdit.

Per si els danys ocasionats poden afectar de manera important a tercers, Ocaso Llar Confort inclou la responsabilitat civil de l'assegurat i la seva defensa jurídica fins a una suma assegurada més alta que altres assegurances.

Quins són els avantatges principals?

Garanties principals

Aquesta assegurança inclou una gamma de garanties més amplia que la resta d'assegurances de la llar. A més, tot i que algunes de les garanties que inclou també es puguin trobar en altres pòlisses de llar menys completes, Ocaso Llar Confort li proporciona la tranquil•litat de saber que totes estan assegurades per un valor econòmic més alt.

Garanties opcionals

A més de totes les garanties pròpies d'una assegurança de llar, aquesta pòlissa ofereix la possibilitat de contractar cobertures complementàries. El client pot afegir una garantia de tot risc accidental, assegurar el seu vehicle dins del garatge o adquirir una responsabilitat civil davant del personal domèstic.

Pot fer clic aquí si vol obtenir més informació sobre aquestes garanties.

Garanties

Garanties bàsiques

Incendi
Incendi
Incendi, explosió i caiguda de llamp Fum Reconstrucció del jardí
Robatori, atracament i furt
Robatori, atracament i furt
Robatori, atracament i furt dintre de l'habitatge Robatori i atracament a traster i garatge Joies, bijuteria fina, rellotges i objectes similars Atracament fora de l'habitatge Ús fraudulent de targetes de crèdit Substitució de panys
Aigua
Aigua
Danys per aigua Inundació Pluja, vent, pedra i neu
Ruptures
Ruptures
Vidres, metacrilat i pisa sanitària Plaques vitroceràmiques Marbres, granits i pedres
Responsabilitat civil
Responsabilitat civil
Responsabilitat Civil, defensa i fiances
Assistències
Assistències
Assistència 24 hores Assistència multiserveis
Garanties bàsiques complementàries
Garanties bàsiques complementàries
Salvament, demolició i desenrunament Desallotjament forçós o inhabitabilitat Reposició de documentació personal, arxius i documents Actes de vandalisme Caiguda d'arbres, pals i antenes Collisió de vehicles i caiguda d'aeronaus Ones sòniques Recomposició estètica Danys elèctrics Deteriorament d'aliments al frigorífic Equipatge en hotel, apartament o habitatge temporal Valor de nou Derogació de la regla proporcional per infraassegurança Revaloració automàtica de capitals Enfonsament del terreny per obres Riscos extraordinaris (Consorci de Compensació d'Assegurances)
Defensa Jurìdica
Defensa Jurìdica
Defensa jurídica: Assistència jurídica i legal