Què és l'Assegurança Ocaso Estàndard?

És una assegurança de llar bàsica que li proporciona la protecció imprescindible amb límits ajustats a les cobertures.

Quines garanties ofereix?

Les garanties d'aquesta assegurança de llar cobreixen els danys ocasionats per incendis, aigua, trencaments de vidres i pisa sanitària, robatori, atracament i furt a la llar. Així mateix, aquesta pòlissa inclou altres garanties complementàries, una assistència 24 hores per a casos d'emergència i la responsabilitat civil del propietari o llogater, així com la seva defensa jurídica.

Quins són els avantatges principals?

Garanties opcionals

Aquesta pòlissa ofereix la possibilitat de contractar cobertures complementàries com la responsabilitat civil d'antena per als radioaficionats o una assegurança per a vehicles en garatges.

Faci clic aquí si vol obtenir més informació sobre aquestes garanties. (Se l'enllaçarà amb les condicions de llar perquè busqui les garanties complementàries)

Garanties

Garanties bàsiques

Incendi
Incendi
Incendi, explosió i caiguda de llamp Fum Reconstrucció del jardí
Robatori, atracament i furt
Robatori, atracament i furt
Robatori, atracament i furt dintre de l'habitatge Robatori i atracament a traster i garatge Joies, bijuteria fina, rellotges i objectes similars
Aigua
Aigua
Danys per aigua Inundació Pluja, vent, pedra i neu
Ruptures
Ruptures
Vidres, metacrilat i pisa sanitària
Responsabilitat civil
Responsabilitat civil
Responsabilitat Civil, defensa i fiances
Assistències
Assistències
Assistència 24 hores Assistència multiserveis
Garanties bàsiques complementàries
Garanties bàsiques complementàries
Salvament, demolició i desenrunament Desallotjament forçós o inhabitabilitat Reposició de documentació personal, arxius i documents Actes de vandalisme Caiguda d'arbres, pals i antenes Collisió de vehicles i caiguda d'aeronaus Ones sòniques Recomposició estètica Danys elèctrics Valor de nou Derogació de la regla proporcional per infraassegurança Revaloració automàtica de capitals Riscos extraordinaris (Consorci de Compensació d'Assegurances)
Defensa Jurìdica
Defensa Jurìdica
Defensa jurídica: Assistència jurídica i legal