Volem estar al seu costat, vagi on vagi, per donar-li la tranquil•litat que necessita fora d'Espanya, perquè pugui gaudir del seu viatge i visqui una experiència completa sense haver de preocupar-se per res.

Per què cal contractar una assegurança de viatge amb Ocaso?

Quan hem de viatjar fora necessitem garantir la tranquil•litat, el benestar i la seguretat, per això, la millor idea és contractar una assegurança que s'adapti a les necessitats del viatge. Ocaso li ofereix unes assegurances de viatge especialitzades molt completes, que inclouen garanties mèdiques, cobertures d'equipatge, cancel•lació i moltes altres, com pot comprovar si accedeix a cada producte.

Quins tipus d'assegurança hi ha?

Els motius pels quals viatgem són més variats, tanmateix, les raons que més ens empenyen a sortir de casa són l'oci, els viatges de feina i els estudis. Per a totes aquestes situacions, Ocaso ha ideat una pòlissa que s'adapta al tipus de viatge que hagi de realitzar, mitjançant un servei personal, integral i d'assistència permanent.

Aquests tres tipus d'assegurances són: Ocaso&Go-Estudiants, Ocaso&Go-Oci, OcasoGo-Viatge de feina.

Pot visitar la nostra secció de preguntes més freqüents sobre assegurances de viatges per resoldre dubtes que li puguin sorgir sobre la informació anterior.

A l'enllaç següent pot consultar les nostres condicions de contractació en línia.


Permeti'ns fer-li un regal