La família es el que més us estimeu. És per això que tot el que feu per ells mai no serà suficient. Ho sabeu molt bé i Ocaso també. Tot pensant en el vostre benestar, hem creat Ocaso Multivida, l'assegurança més completa per a protegir la vostra família en tot moment. Amb Ocaso Multivida, la vostra tranquil·litat està garantida perquè, passi el que passi, ells sempre se'n sortiran.

Ocaso Multivida us garanteix un mínim de 30.000 € d'indemnització immediata en cas de defunció a més de les altres garanties opcionals que s'adaptin millor a les vostres necessitats.

També podreu beneficiar-vos de descomptes importants, segons el capital contractat, i gaudir de garanties opcionals.

Amb Ocaso Multivida, a més, trieu la forma de pagament que us resulti més còmoda: anual, semestral, trimestral, bimestral o mensual.

Garanties

Garanties bàsiques

Bàsiques
Bàsiques
Defunció

Garanties opcionals

Cobertures opcionals
Cobertures opcionals
Invalidesa absoluta i permanent Defunció per accident Defunció per accident de circulació Defunció o invalidesa absoluta i permanent per accident Defunció o invalidesa absoluta i permanent per accident de circulació Defunció per infart de miocardi Defunció simultània per accident amb l'acompanyant designat Malalties greus Assessorament i Gestió en Successions